EA straft 30.000 FIFA 22 spelers met een zevendaagse ban

News
woensdag, 20 oktober 2021 om 16:30
fifa 22f1626099250
EA heeft ongeveer 30.000 FIFA 22 spelers een ban van zeven dagen gegeven. De spelers zouden gebruik hebben gemaakt van een glitch, waardoor spelers het verlies tijdens wedstrijden in Ultimate Team Hardcore Competitive mode konden ontwijken. Dit meldt EA op Twitter.
FIFA 22 is net uit, dus het is niet zo vreemd dat er ook een aantal glitches zitten in de game. Eén daarvan is wel heel makkelijk, maar deze heeft EA nu ook gevonden. Spelers die van de glitch gebruik hebben gemaakt hebben nu alleen wel een zevendaagse ban te pakken.

Hoe werkt de FIFA 22 glitch?

De glitch is niet erg ingewikkeld. De glitch werkte voor PlayStation 5, PlayStaion 4, Xbox Seriers X/S en Xbox One. Het enige wat de speler hoefde te doen, was tijdens een wedstrijd op de home button te drukken. Vervolgens hoefde de speler alleen maar te wachten, totdat hij of zij vanzelf uit de wedstrijd werd gegooid.
Spelers konden op deze manier iedere keer wanneer ze aan de verliezende hand waren het spel verlaten, zonder dat daar een consequentie aan vast zat. Tot nu dan.
EA heeft nu bekendgemaakt dat het bedrijf op de hoogte is van de glitch en ongeveer 30.000 spelers heeft kunnen vinden die van de glitch gebruik hebben gemaakt. Deze spelers krijgen allemaal een zevendaagse ban.
Het is maar de vraag of deze straf er echt voor gaat zorgen dat spelers in de toekomst twee keer nadenken voordat ze een soortgelijke glitch gaan uitproberen.

Populair Nieuws

Laatste Reacties