Quick Draw Club No. 4 in Red Dead Online van start gegaan

News
woensdag, 06 oktober 2021 om 10:00
red dead online quick draw club no 4f1633505303
Spelers in Red Dead Online kunnen weer veel exclusieve voorwerpen en kostuums bij elkaar verzamelen. Rockstar heeft namelijk het startschot gegeven voor Quick Draw Club No. 4!
De Outlaw Pass was voor veel spelers van Red Dead Online een goede reden om weer in het digitale Wilde Westen te duiken. Sinds dit jaar is de Outlaw Pass alleen vervangen door de Quick Draw Club, een reeks 'passes' die elkaar meteen opvolgen en een stuk korter duren dan de Outlaw Pass. Als je dus alle exclusieve goodies wil verzamelen, dan moet je er snel bij zijn.
Daarom is het een goed moment om terug te keren naar Red Dead Online. Vanaf nu is Quick Draw Club No. 4 namelijk van start gegaan. Toegang kost je 25 goudstaven, maar daarvoor krijg je wel de mogelijkheid terug om onder andere de Dunster Outfit en de Ibarra Variant van de Mauser Pistol aan je collectie toe te voegen. Haal je bovendien de maximale rang, dan zal je je investering weer helemaal terugverdienen. Heb je de rest van de Quick Draw Club-versies ook aangeschaft, dan krijg je later deze maand gratis toegang tot de Halloween Pass 2.

Dorpjes verdedigen en dieren vangen

Liefhebbers van de nieuwe gamemodus Call to Arms hebben ook een reden om te genieten deze week in Red Dead Online. De lokale bevolking in het Wilde Westen heeft je hulp nodig en zal je daar rijkelijk voor belonen. Tot 7 oktober krijg je daarom 50 procent meer dollars en XP voor Call to Arms in Blackwater. En van 8 tot en met 11 oktober krijg je dezelfde bonus als je Call to Arms speelt op MacFarlane’s Ranch.
Voor Naturalists zijn er ook weer een flink aantal bonussen te vinden in de multiplayer wereld van Red Dead Redemption 2. Harriet heeft namelijk dringend nieuwe samples nodig en zal daar twee keer zoveel dollars en Role XP voor geven dan gebruikelijk. Om daar een handje mee te helpen krijgen alle spelers drie Predator Baits en drie Herbivore Baits als ze inloggen en Naturalists van Rank 5 of hoger zullen ook nog eens vijf Blending Tonics en 200 Sedative Varmint Cartridges krijgen.
Ben je nog geen Naturalist, maar ben je wel van plan om jezelf toegang te verlenen tot de Quick Draw Club No. 4, dan hebben we goed nieuws. Leden van de club kunnen de Sample Kit, die je nodig hebt om Naturalist te worden, namelijk aanschaffen met tien goudstaven korting en je krijgt meteen vijf Legendary Animal Pheromones!

Populair Nieuws