De beste Black Friday 2020 deals voor Xbox One

Article
woensdag, 25 november 2020 om 12:00
f817aa8c 02c1 4ba9 84a8 20d357d52939f1605600404
Afgelopen maand was dan eindelijk de release van PlayStation 5 en de Xbox Series. En als kers op de taart is het vrijdag ook nog eens Black Friday. Altijd een goed moment om je gamecollectie up te graden. Maar wat we zeker ook nog mogen vergeten is dat veel mensen momenteel nog gewoon in het bezit zijn van een PS4 of Xbox One en ook hiervoor zijn er vele goede Black Friday deals. Wat zijn de beste Black Friday 2020 deals voor Xbox One?

Vele Xbox One toptitels in de aanbieding

Bij Game Mania hebben ze op dit moment veel games in de aanbieding vanwege Black Friday en zo ook voor de Xbox One. Vele bekende games kun je op dit moment voor een zacht prijsje bij Game Mania kopen. Zo kun je bijvoorbeeld voor 14,98 euro Bleeding Edge nemen. Of voor een tientje meer kun je gaan voor Forza Horizons 4. Of wat dacht je van Minecraft Dungeons – Hero Edition voor nog geen twee tientjes.

Vergroot je Assassin’s Creed collectie tijdens Black Friday

Heb je deze feestdagen nou zin om je helemaal te storten in Assassin’s Creed? Dan hebben wij goed nieuws, want ook daarvoor heeft Game Mania een paar leuke Black Friday Deals. Zo is Assassin’s Creed Orgins nu in de Black Friday aanbieding voor 19,98 euro. Maar voor datzelfde geld kun je ook kiezen voor Assassin’s Creed Odyssey. Of wat dacht je van de Assassin’s Creed III Remastered die ook voor minder dan twee tientjes weg mag.
assassins creed odyssey screenf1606220662

Honderden games in de Black Friday sale bij Nedgame

Mocht je bij de Game Mania nou niks leuks hebben gevonden, geen paniek. Bij de concurrent Nedgame hebben ze namelijk ook een hoop Xbox One games in de Black Friday aanbieding. De ene deal is wat scherper dan de andere maar het aanbod is zeer groots. Zo heeft Nedgame FIFA 21 bijvoorbeeld in de Black Friday sale voor 44,99 euro. Borderlands 3 mag weg voor nog geen tien euro. En The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition mag weg voor ongeveer twee tientjes.

Wil je een goedkope Xbox scoren met Black Friday?

Mocht je het nou wel leuk vinden om af en toe wat te gamen en wil je graag een Xbox in huis hebben, maar vind je de Xbox Series wat te duur? Ook dan is Black Friday een mooie kans om toe te slaan. Bijvoorbeeld bij Game Mania is de Xbox One S nu in de Black Friday Sale. Een witte Xbox One S met 1 TB kun je nu nieuw met Black Friday aanschaffen voor maar 239 pietermannetjes.
fifa2101f1603011734

Grootste Xbox One sale bij Wehkamp

En tot slot hebben ze bij Wehkamp ook vele mooie Black Friday deals voor de Xbox One. De standaard editie van FIFA 21 mag hier weg voor 39,99 euro of voor vijf euro meer heb je de Champions editie van FIFA 21. Of wat dacht je bijvoorbeeld van Mafia Definitive Edition voor maar euro 27,99.
Heb je tussen deze vele honderden games nou nog niks leuk zien staan? Houdt dan goed onze website in de gaten, want er zullen ongetwijfeld nog vele mooie Black Friday Deals volgen.

Populair Nieuws