5 tips en tricks voor de beginnende Naturalist in Red Dead Online

  Met de Naturalist heeft Red Dead Online er weer een nieuwe rol bij, inclusief unieke systemen en handige informatie om te weten. Wij hebben vijf tips en tricks op een rijtje gezet die enorm belangrijk zijn voor de beginnende Naturalist.

  Sla een berg Sedative Ammo in

  Nadat je klaar bent met de discussie tussen Harriet en Gus en je gezicht vol is gesprayd met een mysterieus luchtje, zal je ontwaken in de bossen rond Strawberry. Vanaf dat moment is het mogelijk om Harriet Davenport te bezoeken in haar tent op verschillende locaties in de wereld van Red Dead Online.

  Ga meteen een bezoekje brengen aan Harriet, want in haar winkel heeft ze Sedative Ammo te koop voor de Varmint Rifle. Dit geweer is de grootste vriend van de Naturalist, want met de speciale munitie kan je dieren in slaap sussen, zonder ze te vermoorden. Voor het verdoven van een dier heb je vaak alleen wel meer dan één schot nodig, dus sla meteen veel munitie in. Je zal het zeker gaan gebruiken.

  Kies voor de diervriendelijke Harriet Davenport

  Als Naturalist wordt het je al meteen duidelijk gemaakt dat je de keuze hebt tussen twee verschillende paden om te bewandelen: het diervriendelijke pad van Harriet of het modieuze en dieronvriendelijke pad van Gus MacMillan.

  Wij raden je aan om als beginnende Naturalist de mogelijkheden van Gus volledig achter je te laten. Door samples van slapende dieren te nemen en die vervolgens te verkopen aan Harriet is namelijk de enige manier om Naturalist XP te vergaren. Als je dierenhuiden aan Gus verkoopt zal je ook ervaringspunten krijgen, maar die tellen niet mee voor je Naturalist rang. Focus je dus eerst volledig op het verzamelen van samples en wanneer je andere methodes hebt om Naturalist XP te vergaren kan je je kledingkast aanvullen met de waren van Gus.

  Gebruik de mogelijkheden van Dead Eye

  We hebben al eerder in onze tips en tricks vermeldt dat de meeste dieren niet meteen in slaap zullen vallen van één slaapverwekkende kogel. Het probleem is alleen dat een hert, wolf of elk ander dier niet stil zal blijven staan wanneer je het vuur opent, ongeacht jouw goede intenties. En het is een stuk lastiger om een rennend hert te raken met je Varmint Rifle.

  Eén van de makkelijkste oplossingen voor dit probleem is de Paint it Black perk voor Dead Eye. Plaats simpelweg een aantal targets op je doelwit en ondanks dat het dier zal wegrennen, blijft je karakter automatisch mikken en schieten. Het is vervolgens alleen een kwestie van jouw welverdiende sample ophalen.

  Hanteer verschillende methodes voor dieren

  Niet elk dier in Red Dead Online is hetzelfde. Daar zal je als Naturalist al snel achter komen. Zo is het bijvoorbeeld niet mogelijk om vogels en kleine dieren als eekhoorns in slaap te sussen met Sedative Ammo. De dosis slaapmiddel is te hoog, waardoor ze meteen zullen sterven. Wil je dus makkelijk samples verzamelen, dan moet je niet in de lucht of in het gras gaan kijken.

  Het is daarnaast ook niet mogelijk om samples te verzamelen van dieren in het water. Wil je dus een alligator van dichtbij bestuderen - terwijl het beest slaap natuurlijk - dan zul je moeten wachten totdat hij op de oever ligt. Heb je geen geduld, dan kan je ook je lasso gebruiken om het dier uit het water te trekken.

  Sta je voor een grote groep aan dieren, dan is het handig om je te focussen op één exemplaar. Je kan je slaapverwekkende kogels wel gaan gebruiken op elke wolf in een roedel, maar daar schiet je niks mee op. Focus je op één exemplaar en reken op een andere manier af met de rest - door weg te rennen of met scherp te gaan schieten.

  Makkelijk speuren met de andere rollen

  Is de Naturalist niet je eerste rol in Red Dead Online en ben je al een volleerd Bounty Hunter of Collector, dan hebben we goed nieuws voor je. De twee rollen bieden namelijk mogelijkheden om jouw leven als Naturalist namelijk een stuk makkelijker te maken.

  Van de Collector rol kan je de Refined Binoculars gebruiken wanneer je op zoek bent naar dieren. Met de verrekijker zullen ze oplichten en je kan zelfs voetsporen volgen en ze op een afstand bestuderen. Bounty Hunters hebben ondertussen toegang tot Eagle Eye+. Deze upgrade zorgt ervoor dat je dieren veel effectiever kan volgen in lastige omgevingen, zoals dichtbegroeide bossen.

  Wil je meer weten en lezen over de game? Bezoek dan de speciale Red Dead Online-pagina, waar we al het nieuws over de online wereld van Red Dead Redemption 2 delen en de belangrijkste informatie uitlichten.

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.