De beste Black Friday 2020 deals voor koptelefoons

  De Black Friday week is natuurlijk het moment om te investeren in een grote aankoop. Er zijn ontzettend veel verschillende producten te krijgen met veel korting. Ook in de wereld van geluid is erg veel te besparen in de Black Friday week, daarom gaan wij vandaag de beste deals voor koptelefoons tijdens Black Friday af.

  Bose

  Bose QuietComfort 35 II

  Deze geweldige koptelefoon van Bose heeft een aantal geweldige en hele nuttige features. Niet alleen beschikt het apparaat over noise cancelling, is het apparaat draadloos en erg prettig om te dragen, maar de koptelefoon is bestuurbaar met je stem. Google Assistant is in het apparaat geïntegreerd, waardoor je bijvoorbeeld berichten kunt sturen, muziek kunt afspelen en vragen kunt stellen aan de koptelefoon. Als dit allemaal nog niet goed genoeg is, je krijgt momenteel maar liefst 100 euro korting op de Bose QuietComfort 35 II bij MediaMarkt.

  MARSHALL Major III Bluetooth hoofdtelefoon

  Als je opzoek bent naar een product dat wat beter betaalbaar is, is de MARSHALL Major III een hele goede optie. Deze koptelefoon die normaal al redelijk goed betaalbaar is voor de kwaliteit die het apparaat levert, is tijdens Black Friday ook nog eens sterk afgeprijsd. De MARSHALL Major III heeft een simpel maar mooi uiterlijk en erg goede geluidskwaliteit. Je kan maar liefst 30 uur lang achter elkaar door muziek luisteren op dit product en het apparaat beschikt ook over Bluetooth.

  Beats Studio3 Wireless

  De Beats Studio3 Wireless blinkt uit in geluidskwaliteit. Dankzij de noise cancelling hoor je helemaal niets anders dan jouw favoriete nummers. Dus als je je even lekker af wilt sluiten van de rest van de wereld en alleen nog maar je muziek wil horen, dan is de Beats Studio3 Wireless een hele goede optie voor jou. Ook is deze koptelefoon heel goed om te combineren met Apple producten. Dankzij een W1 Chip verbindt de Beats Studio3 automatisch met jouw iPhone, iPad of Macbook. De Beats Studio3 Wireless is momenteel ontzettend sterk afgeprijsd, dus dit is het moment om de koptelefoon te bestellen!

  Sony draadloze hoofdtelefoon WH1000XM3B

  Ook dit geweldige product maakt gebruik van Google Assistant, waardoor je heel makkelijk je muziek kan aanzetten, mensen kan bellen of vragen wat voor weer het vandaag wordt. Deze koptelefoon van Sony heeft een geweldige accu die 30 uur lang meekan en heeft erg goede noise cancelling. De Sony WH1000XM3B heeft alles wat je zoekt in een koptelefoon en is tijdens de Black Friday week bij BCC ook nog eens sterk afgeprijsd. Een ontzettend goed product met een lagere prijs dan normaal. Dat klinkt toch ontzettend goed?

  Bose Noise Cancelling Headphones 700

  Ben je opzoek naar een product met echt ontzettend goede kwaliteit voor een wat hogere prijs, dan is de Bose Noise Cancelling Headphones 700 misschien wel de beste optie voor jou. Deze koptelefoon geeft geweldige geluidskwaliteit. Op elk volume is het geluid enorm goed. Dit product biedt alles wat je van een apparaat van deze prijs verwacht en meer. Spraakassistent, geweldig geluid en een aantal unieke features maken de Bose Noise Cancelling Headphones 700 de beste koptelefoon uit deze lijst. Helaas is dit wel terug te zien in de prijs, maar tijdens de Black Friday week bespaar je wel 70 euro op het apparaat. Als je toch een grote investering wilde gaan doen, zouden wij je aanraden dit nu te doen!

  Loading...
  x

  ┬ę 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.