Red Dead Online heeft nu voordelen voor Bounty Hunters, Naturalists en Collectors!

  Het is voor spelers al een grote aanrader om zichzelf een rol aan te meten in Red Dead Online, maar nu helemaal. Rockstar heeft namelijk een aantal mooie voordelen deze week mogelijk gemaakt voor de Bounty Hunters, Naturalists en Collectors onder ons.

  Een rol in Red Dead Online is een flinke investering voor de goudstaven die je ervoor moet betalen, maar je wordt er wel dubbel en dwars voor terugbetaald. Elke rol zorgt namelijk voor een extra dimensie aan gameplay in de online wereld, die bovendien ook weer nieuwe mogelijkheden biedt om de kas te spekken en exclusieve voorwerpen vrij te spelen.

  Rockstar heeft bovendien een aantal mooie voordelen voor verschillende rollen deze week. Zo kunnen nu alle Bounty Hunters profiteren van een extra 50 procent bonus op de beloningen voor Bounties, inclusief de Legendary en Infamous Bounties. Heb je daarvoor nog wat extra vuurkracht nodig, dan kunnen alle Bounty Hunters van Rank 5 of hoger de Navy Revolver voor de helft van de prijs aanschaffen.

  Naturalists moeten ondertussen hun ogen goed open houden voor de Black-Tailed Jackrabbit. Voor het inleveren van samples van dit dier krijgen ze namelijk maar liefst drie keer zoveel dollars en Naturalist XP deze week. Collectors kunnen tot slot genieten van de grote ei-actie voor Pasen, want voor het verzamelen van de Weekly Egg Hunt Collection krijgt je 50 procent meer cash. Doe je mee aan het Condor Egg Free Roam Event, dan krijg je een coupon voor 40 procent korting op een Novice of Promising Collector Item naar keuze.

  Cadeautjes voor alle Red Dead Online spelers

  Niet alleen de drie rollen worden deze week beloond in het digitale Wilde Westen. Het is voor elke speler namelijk waard om deze week in te loggen, want Rockstar deelt cadeautjes uit. Wanneer je de komende dagen inlogt, dan krijg je een care package met vijf stuks Gun Oil, drie Wild Carrots, twee Potent Health Bars, vijf Special Horse Revivers en drie Chocolate Bars. Vergeet dus niet om de wereld van Red Dead Online te bezoeken deze week!

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.