Dit is CD Projekt RED van plan met The Witcher 4 en nieuwe Cyberpunk

  CD Projekt Red wil de komende jaren groot gaan inzetten en meer werken aan AAA-titels. Dat betekent dat CD Projekt Red vanaf 2022 tegelijkertijd gaat werken aan The Witcher 4 en een nieuwe Cyberpunk game.

  Vanaf 2022 mogen we in een rap tempo grote titels van CD Projekt Red verwachten. Tijdens een presentatie van de ontwikkelaar over haar toekomstige strategie wist CD Projekt Red te melden dat ze gelijktijdig aan hun grote titels willen werken vanaf volgend jaar. Aangezien de grote titels van CD Projekt Red The Witcher en Cyberpunk zijn, is het aannemelijk dat in ieder geval The Witcher 4 al in de maak is.

  Voor de ambitieuze plannen gaat CD Projekt Red in ieder geval flink veel meer personeel aannemen, wat ook wel nodig is als je twee grote titels tegelijkertijd wil ontwikkelen. Met het fiasco van Cyberpunk 2077 in het achterhoofd van veel fans zal niet iedereen springen van geluk bij de aankondiging dat de ontwikkelaar tegelijkertijd werkt aan The Witcher 4 en een nieuwe Cyberpunk game. De angst zal er vooral in zitten dat de ene game dan af moet leiden van de andere game en dat je uiteindelijk twee matige titels krijgt.

  Witcher 4 en nieuwe Cyberpunk game

  CD Projekt Red heeft overigens nog niet officieel aangekondigd dat ze werken aan The Witcher 4 en een nieuwe Cyberpunk game, maar ze geven wel aan dat ze aan twee grote franchises tegelijkertijd willen werken. Een officiële aankondiging van bijvoorbeeld The Witcher 4 zal ook nog wel even uitblijven, want de Poolse ontwikkelaar heeft geleerd van haar fouten. Cyberpunk was in de ogen van de ontwikkelaars namelijk te vroeg aangekondigd en daardoor waren er veel onrealistische verwachtingen gesteld.

  Laten we hopen dat CD Projekt Red in ieder geval binnenkort wel met een aankondiging komt voor The Witcher 4, het lijkt namelijk toch de game te moeten worden die de goede reputatie van de studio moet herstellen. In ieder geval wist de ontwikkelaar ook te melden dat de next-gen update voor The Witcher 3 onderweg is, dus we hebben in ieder geval wel iets om naar uit te kijken.

  Cyberpunk 2077

  Verkijgbaar vanaf 10 december 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.