PS5 pre-order bij bol.com gegarandeerd op day 1 geleverd

  Wie bij bol.com een pre-order heeft geplaatst voor de PlayStation 5 kan opgelucht ademhalen. De PS5 pre-orders die nu staan worden gegarandeerd op dag van release geleverd, zo maakt de webwinkel bekend. De console is nu al niet meer te bestellen via de webshop.

  Via Twitter maakt het gaming-account van bol.com bekend dat iedereen die een pre-order via de webshop heeft geplaatst, deze op de dag van release in huis kan verwachten. De console komt op 19 november uit in Nederland. Dat is een week later dan in de Verenigde Staten en Japan.

  De PlayStation 5 gaat officieel 499,99 euro kosten. Daarmee is de console net zo duur als de Xbox Series X. Je betaalt 100 euro minder als je voor de PS5 All Digital gaat. Die kost slechts 399,99 euro.

  Check hieronder de tweet van bol.com

  PS5 launch line-up ook bekendgemaakt

  Sony heeft tevens de launch line-up uit de doeken gedaan voor de nieuwe Sony-console. Deze bevat titels als Marvel's Spider-Man Miles Morales, Demon's Souls en de standaard meegeleverde Astro’s Playroom. Ook zal Fortnite vanaf lancering beschikbaar zijn.

  Tijdens het PS5 showcase event zijn verschillende nieuwe titels uit de doeken gedaan. Zo is Final Fantasy 16 onthuld en komt er een Harry Potter RPG. Ook is duidelijk dat de prijzen van games omhoog gaan naar 80 euro. Als klap op de vuurpijl werd God of War Ragnarok voor een 2021 release bekendgemaakt.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.