PlayStation 5 is begonnen met het uitsturen van pre-order uitnodigingen

  Sony heeft gisteren aangekondigd dat de pre-orders voor de PS5 release op 19 november vandaag zullen starten. Nu is Sony zelf ook begonnen met het uitsturen van mails om de console direct bij PlayStation te bestellen.

  Alle inwoners van de VS die zich even geleden ingeschreven hebt voor de kans op een PS5 pre-order, krijgen mondjesmaat een mail hebt van Sony. Daarin staat ofwel dat diegene geen pre-order krijgt en buiten de boot valt of een zogeheten gouden ticket heeft om direct bij Sony een pre-order te mogen plaatsen. Daarmee is diegene verzekerd van een PS5 op de release op 19 november. Een redacteur van collegawebsite IGN heeft de eerste mail al binnen.

  De pre-orders van Sony beginnen alleen nog niet meteen, maar zijn voorzien van een link waarin het volgende staat: 'beginnend op vrijdag, 18 september om 10 uur, zal het klikken op de link (in de mail, red.) je naar een wachtruimte sturen. Als het eenmaal jouw beurt is, kun je daar je PS5 pre-order voltooien'. De link is persoonlijk en kan niet worden overgedragen. Daarbij geeft Sony een waarschuwing voor als dit toch gebeurt. Beide gebruikers kunnen dan worden uitgesloten van een pre-order optie.

  Geen uitnodiging ontvangen? Pre-order de PS5 dan hier

  De links zijn daarbij maar tijdelijk geldig volgens Sony. Lang niet iedereen zal de mail gekregen hebben of te horen hebben gekregen dat ze niet geselecteerd zijn. Voor hen niet getreurd, want wereldwijd, dus ook in Nederland) zijn de pre-orders geopend vanaf vandaag. In ons handige artikel vertellen wij je precies waar je de PlayStation 5 kunt reserveren. Wees er alleen wel snel bij, want het gaat heel snel.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.