Microsoft reageert op PS5 pre-order chaos

  Dat de PS5 pre-orders begonnen zijn, is wel duidelijk. Verschillende webwinkels gaan op eigen houtje live met de pre-order pagina's en dat zorgt voor veel chaos. Nu heeft concurrent Microsoft gereageerd op de bijzondere ochtend.

  Door slechte communicatie van Sony is er veel onenigheid ontstaan online over de pre-orders van de nieuwe PS5. Gisteravond werd de console's prijs en releasedatum onthuld. Achteraf bleek dat de pre-orders ook snel live zouden gaan, maar een precieze tijd of datum werden niet gegeven.

  Inmiddels is duidelijk dat webwinkels het heft in eigen hand hebben genomen en de PS5 pre-orders live hebben gezet. Dit heeft voor onwijs veel chaos en soms zelfs teleurstelling gezorgd bij klanten. Daarop reageert directe concurrent Microsoft nu dan ook met een gepaste reactie met hoe de Xbox Series X/S pre-orders zullen verlopen.

  Check hieronder de reactie van Microsoft.

  PS5 pre-orderen kan na veel ophef

  Door onduidelijke berichtgeving was het lange tijd na de PS5 showcase onduidelijk hoe het pre-orderen van de next-gen console zou verlopen. Microsoft heeft daarentegen een duidelijk plan en zal deze gestroomlijnd plaats laten vinden. Die pre-orders gaan op 22 september van start.

  Tijdens het PS5 showcase event zijn verschillende nieuwe titels uit de doeken gedaan. Zo is Final Fantasy 16 onthuld en komt er een Harry Potter RPG. Ook is duidelijk dat de prijzen van games omhoog gaan naar 80 euro. Als klap op de vuurpijl werd God of War Ragnarok voor een 2021 release bekendgemaakt.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.