PS5 Exclusive Returnal heeft vette gameplay trailer

  Sinds eind vorig jaar is het eindelijk mogelijk om een PlayStation 5 te kopen. De voorraad was de eerste maanden zeer klein, maar gelukkig komt er beetje bij beetje meer aanbod. Daarnaast komen er ook steeds meer nieuwe games uit voor de PS5. Op deze manier komen de PlayStation-fans de komende corona maanden hopelijk een stuk makkelijk door. Daarnaast hebben we voor iedereen met een PS5 vandaag nog meer goed nieuws! Want de game Returnal heeft een vette trailer gekregen.

  Wat is Returnal voor game?

  De videogame Returnal wordt gemaakt door Housemarque en komt vrijdag 19 maart exclusief voor de PlayStation 5 uit. In de shooter ben je op een vijandige planeet die bij elke dood compleet op de schop gaat. Een bijzonder uitgangspunt voor een nu al bijzondere game. Deze week heeft Housemarque een uitgebreide trailer onthuld die ons een goede indruk geeft van de gameplay.

  Wat kunnen we verwachten?

  In de trailer van ruim twee minuten zie je iemand rondlopen op de mysterieuze planeet Atropos. Je ziet het hoofdpersonage rondlopen op een donkere planeet, en ondertussen komt ze het ene na het andere gevaarlijke wezen tegen. Naast dat deze trailer een goede indruk geeft van de gameplay komt ook het veranderende element goed naar voren. Na elke dood moet ze bijna van tactiek en wapen wisselen omdat het steeds veranderend en de vijanden vooral sterker lijken te worden.

  Wanneer komt Returnal uit?

  Ben je nou al helemaal enthousiast over Returnal? Nog heel even geduld, want over twee maanden op vrijdag 19 maart komt de game uit. Daarnaast is de game PS5 exclusief en is het wel vrij handig dat je in het bezit bent van een PS5.

  Returnal

  Verkijgbaar vanaf 31 december 2021

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.