Release window bekend van veel PS5 games

  Er is nogal wat in ontwikkeling voor de PlayStation 5. Hoewel Sony zelf geen nieuwe onthullingen deed tijdens CES 2021, kregen we wel een heleboel informatie via een CES-video. De informatie is om van te smullen, want onder andere de PS5-games Kena: Bridge of Spirits en Ghostwire: Tokyo hebben een release window gekregen.

  Een trailer tijdens CES 2021 onthulde een aantal release windows voor aankomende PlayStation 5-games. Hierbij is het slechte nieuws dat de Capcom game Pragmata uitgesteld is en als nieuwe richtdatum 2023 heeft meegekregen. Het goede nieuws is dat een hele berg andere games zeer binnenkort uitkomen. Sony heeft namelijk maar liefst vijf games een release window in 2021 gegeven en eentje een datum in 2022.

  Hieronder de games en hun release window op een rij:

  Andere PS5 games hebben ook al een release window

  Naast deze games is er nog een aantal PS5-games in de maak. Zo komt Horizon Forbidden West nog steeds gepland voor een release in 2021en komt Ratchet & Clank: Rift Apart ook nog dit jaar. Andere games hebben al een datum, waaronder Returnal die gepland staat voor 19 maart 2021 en Hitman III die 20 januari 2021 uitkomt. Van die laatste game kun je hier alvast onze preview lezen.

  Little Devil Inside

  Verkijgbaar vanaf 31 december 2021

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.