'Nieuwe voorraad PS5 consoles in Nederland aangekomen'

  Als je de PlayStation 5 nog in huis moet halen dan kijk je ongetwijfeld regelmatig naar het woord 'uitverkocht'. Voor mensen die zich ingeschreven hebben voor de wachtlijsten om een console te bemachtigen is er goed nieuws, zo lijkt het. Volgens Techtastic.nl ontvangen mensen met een pre-order namelijk bericht dat er nieuwe PS5-consoles uitgeleverd gaan worden.

  Techtastic meldt dat Nedgame gisteren begonnen is met het versturen van de All Digital Edition pre-orders van de console. Het gaat volgens de website om de orders die in begin november geplaatst zijn. De console werd toen bij de release vrijwel direct uitverkocht, maar nu lijken er toch weer mondjesmaat exemplaren uitgeleverd te worden.

  Of bol.com, MediaMarkt en Game Mania de console weer binnen hebben gekregen, is niet duidelijk. Mocht dit zo zijn, dan zullen ook bij die wenwinkels eerst de pre-orders afgehandeld worden, waarna de resterende voorraad in de verkoop zal gaan. Gezien er behoorlijk wat pre-orders voor zowel de PlayStation 5 met disclade als de PS5 All Digital Edition zijn overal, zal losse verkoop waarschijnlijk nog een tijd niet mogelijk zijn.

  PS5 pre-orders wereldwijd moeilijk

  De pre-orders van de PS5 zijn niet alleen in Europa lastig. Wereldwijd is er een voorraadtekort en moeten gamers noodgedwongen wachten tot ze er een kunnen bemachtigen. Volgens de laatste berichten zouden de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk een dezer dagen ook een nieuwe voorraad krijgen. In het Verenigd Koninkrijk kunnen Nederlanders ook bestellen via Amazon UK, dus met een beetje geluk kun je daar binnenkort een console scoren.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.