Crash Team Racing: Nitro-Fueled lijkt naar de PS5 te komen

News
donderdag, 14 januari 2021 om 13:00
crash nsanef1582039758
Langzaam komen er steeds meer PlayStation 5 exemplaren ons land binnen en stiekem zijn er ondertussen al best veel mensen met zo’n console. Helaas is het nog niet iedereen gelukt, maar vroeg of laat wordt het geduld beloond. Als je een PS5 in huis hebt moet je nog wel een aantal leuke games in huis hebben en het lijkt erop dat we binnenkort een nieuwe titel kunnen verwelkomen.

Komt deze game naar de PS5?

Medio 2019 verscheen voor de PlayStation 4, de Nintendo Switch en de Xbox One de game Crash Team Racing: Nitro-Fueled. De game verscheen tot dusver niet voor de PlayStation 5, maar daar lijkt verandering in de te komen. Meerdere mensen zagen de game namelijk al in een submenu staan.

Foutje, bedankt

Dit opvallende nieuws is sterk te vergelijken met een foutje van Microsoft van vorig jaar. Aan het eind van de zomer was de Xbox Series S officieel nog niet aangekondigd, maar zagen mensen het wel al in een menu staan. Officieel is de game nog niet aangekondigd voor de PS5, maar het lijkt toch wel een kwestie van tijd. Houdt de komende tijd daarom XGN.nl goed in de gaten, want als er iets bekend wordt zullen wij het meteen laten weten.

Wat kunnen we verwachten?

Crash Team Racing Nitro-Fueled verscheen zoals gezegd in de zomer van 2019 al voor de overige platformen. Misschien zit niet iedereen te wachten op zo’n kart game, maar de liefhebber zal er waarschijnlijk erg blij mee zijn. Onze collega Rox nam de game twee jaar geleden onder de loep en gaf de game een 8 op schaal van 10 in de review.

Populair Nieuws