PS Now games voor april 2022 aangekondigd!

News
dinsdag, 05 april 2022 om 9:30
ps nowf1570613936
Met al het nieuws rond het nieuwe PS Plus en PS Now zouden we het bijna vergeten: ook deze maand komen er weer nieuwe games naar PS Now! Sony heeft de nieuwe line-up voor april bekendgemaakt.
De PS Now service is een bibliotheek aan games die je kan spelen. Maandelijks betaal je voor een abonnement en kan je alle games spelen die op dat moment op de service worden aangeboden. Hoewel PlayStation Now niet lang meer te gaan heeft voor het door PS Plus opgeslokt gaat worden, is Sony de dienst nog niet vergeten. Sony heeft zojuist de line-up van nieuwe games voor de maand april bekendgemaakt.

Welke games komen naar PS Now?

Sony pakt deze maand stevig uit met een aantal grote games. Om te beginnen mogen we gaan racen het WRC10 FIA World Rally Championship. Verder mogen we in een open wereld een vreemd mysterie met een oneindige tijdsloop proberen op te lossen in Outer Wilds. Wie van kleurige buitenaardse omgevingen houdt kan in Journey to the Savage Planet losgaan en wie het bovenmenselijke liever op aarde zoekt kan in Werewolf: The Apocalypse zijn innerlijke bloederige wolf ontketenen.
Met deze vier titels is er voor ieder wat wils. De nieuwe games zijn vanaf morgen 5 april beschikbaar voor PS Now abonnees.
ba70a6e9ffdfb05a2a59174308e5515eedfae3701f1649084643

PS Now wordt PS Plus Premium

Sony heeft het vernieuwde PS Plus aangekondigd en daarmee komt er een einde aan PS Now. Maar niet gevreesd, het abonnement met honderden gratis te spelen games blijft. De mogelijkheid om meer dan 400 PS4 games te downloaden en te spelen wordt onderdeel van PS Plus Extra, terwijl het streamen naar PS4, PS5 en PC onderdeel wordt van PS Plus Premium. Meer weten over het nieuwe PS Plus? Je leest het hier.

Populair Nieuws