Scoor nu Horizon Forbidden West met flinke korting bij bol.com!

News
dinsdag, 05 april 2022 om 10:00
horizon forbidden westf1675161467
Horizon Forbidden West voor PlayStation 4 of PlayStation 5 is de dagdeal bij bol.com en is nu te scoren voor een bijzonder prettig prijsje!
Horizon Forbidden West is een van de toppers van dit jaar en nu al een kandidaat voor Game of The Year. In de game volgen we Aloy een half jaar na de belevenissen uit Horizon Zero Dawn als blijkt dat HADES toch niet helemaal verslagen is. Ze trekt naar een nieuw gebied in het westen waar ze nieuwe vijanden, maar ook nieuwe vrienden ontmoet. Horizon Forbidden West is opnieuw een meesterwerk van het Nederlandse Guerrilla.

Voor wie de game nog niet in huis gehaald heeft is er nu een uitgelezen kans. Horizon Forbidden West is namelijk vandaag de dagdeal bij bol.com. Dat betekent dat je de game vandaag met flinke korting in huis kan halen! Zowel de Playstation 4 als de Playstation 5 versie is vandaag bij bol te koop met 35% korting, wat het verreweg de goedkoopste aanbieding op de Nederlandse markt maakt.
horizon forbidden west landfallf1645058107

Horizon Forbidden West is een parel van een game

Horizon Forbidden West kwam uit op 22 februari. Dat de game nu al flink in de aanbieding is is dan ook bijzonder. Wij hebben de game gereviewed en onze Luuc gaf de game een bijna-perfecte score van 9.8. Hij roemde het verhaal van Horizon, de prachtige levende wereld en het verbeterde vechtsysteem.
Luuc raadt vooral de PS5 versie aan vanwege de extra's die die versie biedt. Horizon Forbidden West is de laatste cross-generatie game waarvoor Sony een gratis upgrade levert van PlayStation 4 naar PlayStation 5.

Populair Nieuws

Laatste Reacties