The Witcher seizoen 3 verhaallijn onthuld door Netflix

News
dinsdag, 05 april 2022 om 9:00
the witcher geralt temeriaf1581937617
Het nieuwe seizoen van The Witcher is officieel in productie gegaan en Netflix heeft meteen de verhaallijn van The Witcher seizoen 3 onthuld. Check nu hoe het verhaal van Geralt, Yennefer en Ciri verder gaat.
Let op: dit artikel bevat spoilers over The Witcher seizoen 3!
We moesten lang wachten op het tweede seizoen van The Witcher, grotendeels door alle problemen die het coronavirus heeft veroorzaakt, maar dat zal waarschijnlijk niet het geval zijn met seizoen 3. De opnames voor het nieuwe seizoen zijn namelijk officieel begonnen, zo heeft Netflix laten weten via Twitter.
Dat niet alleen, de streamingdienst heeft ook laten weten hoe de verhaallijn van The Witcher 3 in elkaar zit. Of in ieder geval voor de eerste afleveringen. In de synopsis staat namelijk dat Geralt of Rivia (Henry Cavill), Ciri (Freya Allan) en Yennefer of Vengerberg (Anya Chalotra) naar Aretuza gaan.

Hoe zit het met Jaskier in The Witcher seizoen 3?

Het is nog niet duidelijk wanneer en of fan-favorite Jaskier (Joey Batey) in The Witcher seizoen 3 zal verschijnen. Daarnaast is het vorige seizoen van The Witcher geëindigd met een enorme cliffhanger in Cintra, rondom de keizer van de Nilfgaardian Empire: Emhyr var Emreis.
Het is nog niet bekend wanneer het nieuwe seizoen van The Witcher op Netflix zal verschijnen.

Populair Nieuws