Productie Stranger Things seizoen 4 mogelijk opnieuw uitgesteld door coronavirus

  Het filmen van Stranger Things seizoen 4 zou binnenkort weer van start gaan, maar mogelijk kunnen die plannen ook weer de prullenbak in. Het coronavirus blijft namelijk voor veel problemen zorgen in de Verenigde Staten.

  Netflix

  De Netflix-serie Stranger Things is immens populair en fans kijken dan ook met grote verwachtingen uit naar het nieuwe seizoen. Het is ondertussen al meer dan een jaar geleden dat seizoen 3 op de streamingdienst verscheen. Toch moeten fans voorlopig nog even geduld hebben, want de release van seizoen 4 zal pas in 2021 plaatsvinden. Wanneer precies, dat is nog onbekend.

  De productie van het nieuwe seizoen van Stranger Things blijft dan ook op problemen stuiten. Volgens actrice Maya Hawke, die de rol van Robin Buckley speelt in de serie, is het namelijk niet zeker of het filmen in september door kan gaan. Dat laat ze weten in een interview met de Associated Press.

  “Het leek heel waarschijnlijk dat we in september konden filmen, maar we bekijken het nu van dag op dag. We wachten totdat het aantal besmettingen omlaag gaat en veilig kunnen filmen. Netflix is daar heel verantwoordelijk in, net zoals de Screen Actors Guild. We wachten op het juiste moment, maar iedereen kan niet wachten om weer aan het werk te gaan.”

  Maya Hawke

  Productie seizoen 4 al op de helft

  Ondanks de vertragingen hoeft niet alles van het vierde seizoen nog gefilmd te worden. Eerder heeft de productie al namelijk laten weten dat de helft van de scenes al op camera staan. Ook zal er ruimte zijn voor meerdere grote gastrollen, welke bekende namen dat precies zijn is alleen nog niet bekend.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.