Stranger Things op de helft van het vierde seizoen

  De opnames van het vierde seizoen van Stranger Things zouden in eerste instantie twee weken stil komen te staan. Inmiddels is dat al 3 maanden geworden. Maar ondanks de vertraging zit de cast en crew van de serie al op de helft van de opnames.

  Netflix

  Acteur Gaten Matarazzo vertelt tijdens GalaxyCon dat het niet verassend is dat de show al een tijdje stil ligt. Maar er is wel al heel veel gedaan voor het vierde seizoen. Ze zitten nu op de helft van de opnames en gaan weer verder wanner het mogelijk is om bijvoorbeeld weer naar Atlanta te gaan voor opnames. Hoe lang het nog gaat duren voordat de opnames weer zullen starten weet de acteur nog niet.

  “Maar ik ben nu al een tijdje thuis, waar ik normaal vaak langere tijd niet ben. Door de pandemie ben ik lang thuis en kan ik wat relaxen. Maar nu begint het wel te kriebelen en heb ik wel zin om weer aan het werkt e gaan. Normaal zitten we zeven of acht maanden in Atlanta voor de opnames, dus ben ik minstens een half jaar weg.”

  -Gaten Matarazzo

  Gaten kan dus niet wachten om weer verder te gaan met de serie. Het derde seizoen eindigde immers met een enorme cliffhanger. Het vierde seizoen zal enger en duisterder dan ooit worden. Dankzij de teaser weten we gelukkig iets meer over het vierde seizoen. Spoilers voor als je de teaser nog niet hebt gezien! We weten nu inmiddels dat Hopper nog steeds in leven is en dat hij zich bevindt in Rusland.

  Releasedatum

  De releasedatum van het vierde seizoen is voorlopig nog onbekend. Er zal snel een update komen over wanneer de opnames weer verder zullen gaan. Wat we wel weten is dat de kans erg groot is dat het vierde seizoen pas in 2021 zal uitkomen. We zullen dus nog flink wat geduld moeten hebben om te weten hoe het verhaal verder zal gaan van de serie.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.