Stranger Things seizoen 4 krijgt grote gastrollen

  Er is nog niet zo heel erg veel bekend over het vierde seizoen van Stranger Things. Wel is er een teaser uitgekomen die een belangrijk persoon laat zien. Via Deadline vertellen de Duffer Brothers dat er sowieso in het vierde seizoen grote gastrollen zullen komen.

  Netflix

  De Duffer Brothers zorgen ervoor dat ieder seizoen een andere benadering krijgt. Zo was seizoen 3 in de zomer opgenomen en had het een hele andere sfeer dan het eerste en tweede seizoen. Ook seizoen 4 zal dus totaal anders worden dan de vorige drie seizoenen. Wat duidelijk is, is dat de Duffer Brothers wie de serie hebben bedacht groots hebben uitgepakt met de grote gastrollen voor het vierde seizoen.

  "We hebben dit jaar een paar coole. Het is echt een leuke manier om een van je iconen te ontmoeten. Weet je, schrijf gewoon een rol voor hen en kijk of ze het willen doen."

  -De Duffer Brothers

  De Duffer Brothers kunnen nog niet zo veel vertellen over wie de gastrollen gaan spelen. Vooral nu de opnames nog steeds stilliggen kunnen er nog geen verdere details hierover vrijgegeven worden. Het is ook nog steeds niet bekend wanneer de opnames weer verder zullen gaan.

  Oude en nieuwe personages

  Wat we wel weten is dat er een belangrijk personage terug zal keren in de serie. In de teaser van het vierde seizoen is te zien dat Hopper gevangen zit in een Russisch werkkamp. Het ziet er dus naar uit dat het vierde seizoen zich zal afspelen in Rusland. Dat betekent dat het vierde seizoen zich grotendeels niet meer zal afspelen in Hawkins. Zodra de opnames weer zullen beginnen zullen er ook steeds meer details bekendgemaakt worden, dus misschien ook wie de grote gastrollen zullen spelen.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.