Meer Pokémon Scarlet en Violet info komt binnenkort

News
maandag, 01 augustus 2022 om 15:52
2022 02 28 pokemon scarlet and violet magnemitef1656450445
Het is alweer even geleden dat we voor het laatst nieuws hoorden over Pokémon Scarlet en Violet. Dit terwijl de game toch dit naar nog uit moet komen. Nu is er een nieuwe Pokémon Presents aangekondigd, waarin de games aanwezig zullen zijn.
In november verschijnen Pokémon Scarlet en Pokémon Violet om alweer de negende generatie Pokémon af te trappen. Deze games beloven het roer in zekere mate om te gooien. Zo worden ze open world en kun je deze wereld met vier spelers tegelijk ontdekken, zo werd in de laastste trailer onthuld.
Nog meer informatie over de games volgt snel. Op Twitter is namelijk bekendgemaakt dat er woensdag 3 augustus een Pokémon Presents wordt uitgezonden. Daarin zullen we meer horen over Scarlet en Violet, maar ook over andere apps en games.
De Pokémon Presents wordt in Nederland om 15.00 uur uitgezonden. Er is nu al een YouTube-link beschikbaar voor de presentatie. Wanneer het zover is, is de presentatie hieronder te volgen. Wat er zoal waar is van de onlangs gelekte informatie zal mogelijk ook blijken uit deze nieuwe presentatie.

Wanneer is de release van Pokémon Scarlet en Violet?

Pokémon Scarlet en Violet verschijnen dit najaar op Nintendo Switch. Om precies te zijn is de release op 18 november. De games beloven klappers te worden in een toch al sterk najaar voor Nintendo.