Release nieuwe Star Wars serie flink uitgesteld

News
maandag, 01 augustus 2022 om 15:29
De Star Wars serie Andor heeft een nieuwe trailer gekregen. Goed nieuws voor fans dus, maar niet alles wat de trailer onthult is even leuk. De serie is namelijk ook een aardig tijdje uitgesteld.
Aan het einde van deze maand stond de Rogue One-prequel Andor op de planning. Maar helaas zullen we iets langer moeten wachten op de werkelijke release van de serie. Een nieuwe trailer onthult namelijk dat de serie maar liefst drie weken is uitgesteld.
Het is niet bekend waarom we langer op Andor moeten wachten. Het zou kunnen dat Disney en Lucasfilm besloten hebben dat de eerste drie afleveringen beter aan één stuk door gekeken kunnen worden. Op de nieuwe releasedatum verschijnen deze drie afleveringen namelijk in één keer tegelijk, zoals ook de eerste twee aflveringen van Obi-Wan Kenobi tegelijk verschenen nadat de première was uitgesteld.

Wat is er in de trailer te zien?

De trailer zelf onthult niet veel over de serie dat nog niet bekend was. Wel krijgen we onze eerste blik op Forest Whitaker, die terugkeert als Saw Gerrera. Verder bevat de trailer veel spektakel, dat je hieronder zelf kunt bekijken.

Waar gaat Andor over?

Andor vertelt het verhaal van de rebellenkapitein Cassian Andor in de jaren voorafgaand aan Rogue One. Via zijn avonturen zien we het prille begin van de Rebel Alliance. Er staan momenteel twee seizoenen op de planning, die samen de gebeurtenissen van vijf jaar moeten vertellen. Beide seizoenen hebben twaalf afleveringen.