Enorm veel details over Pokémon Scarlet en Violet gelekt

News
vrijdag, 15 juli 2022 om 16:00
2022 02 28 pokemon scarlet and violet magnemitef1656450445
Ontwikkelaar Game Freak laat vaak weinig los over de aankomende Pokémon games. Er is nu alleen een lek opgedoken waarin veel details over Pokémon Scarlet en Violet wordt gelekt.
Eerder dit jaar hebben Nintendo en Game Freak de nieuwe Pokémon games uit de doeken gedaan, vlak na de release van Pokémon Legends Arceus. Veel over het tweetal games is er alleen niet bekendgemaakt, op de starting Pokémon en het feit dat de titels een open wereld krijgen na.
Nu is er alleen een groot lek opgedoken, die gedeeld is via Reddit. Het is ook niet zomaar een lek, want de informatie klopt volgens Riddler Khu, een autoriteit als het aankomt op Pokémon leaks.

Wat is er allemaal gelekt over Scarlet en Violet?

De gelekte informatie bevat stukken over zo'n beetje alle aspecten van de game. Zo zullen naar verluidt maar liefst 400 Pokémon in de game zitten, maar keren de stater Pokémon uit de voorgaande games niet terug. Daarnaast zullen er wel veel nieuwe Pokémon worden toegevoegd, waaronder een dolfijn en nieuwe evoluties voor bekende monsters.
De open wereld zal flink uitgebreid zijn, met maar liefst drie grote steden en negen dorpen. Ook zal er een meeslepend verhaal in de game zitten en mogen spelers strijden tegen acht Gym Leaders - die je bovendien later opnieuw kan verslaan. Check hier alle leaks van Pokémon Scarlet en Violet.
We moeten nog wel even geduld hebben voordat we erachter komen of de gelekte informatie klopt. Pokémon Scarlet en Violet komen namelijk op 18 november uit.