Nedgame gaat los met grote Summer Sale op games, consoles en accessoires

News
maandag, 01 augustus 2022 om 16:15
De zomer is in vollge gang en veel webshops houden daarom een grote sale. Ook Nedgame heeft een flinke Summer Sale, met aanbiedingen op games, consoles en accessoires.
De vakantie duurt nog een paar weekjes, dus is het handig om het nodige vermaak in huis te hebben. Het weer is de laatste tijd heel aardig om naar buiten te gaan, maar mocht het een keer regenen, dan wil je niet ineens zonder games zitten. Ook is het handig als je nog een lange reis moet maken deze zomer.

Summer Sale van start bij Nedgame

Gelukkig kan je veel games, consoles en andere producten nu met veel korting halen bij Nedgame. De Summer Sale van de Nederlandse webshop Summer Sale is namelijk nog steeds in volle gang, waarbij je kan profiteren van enorm veel aanbiedingen. En als je niet op vakantie gaat, dan kan je natuurlijk helemaal lekker inslaan om je te vermaken de komende maanden. Wij hebben alvast de beste deals voor je op een rij gezet.
Naast deze deals heeft Nedgame nog veel meer aanbiedingen. Check hier de volledige lijst van deals in de Summer Sale! Nedgame is overigens niet de enige webshop die losgaat met een sale, bij MediaMarkt kan je namelijk profiteren van allerlei kortingen in de Red Week!
Dit artikel is bijgewerkt op 1 augustus 2022.