Releasedatum voor Pokémon Scarlet en Violet bekend!

News
woensdag, 01 juni 2022 om 17:00
pokemonscarletf1676998366
Dit jaar kunnen we weer aan de slag met een nieuwe generatie Pokémon-games. Pokémon Scarlet en Violet werden in februari aangekondigd, op dat moment nog zonder al te veel beelden. Nu is de releasedatum van de games bekendgemaakt in een nieuwe trailer.
Pokémon experimenteert nu al een tijdje met open world ideeën en beloofde eerder dit jaar dat de nieuwste games in de reeks, Scarlet en Violet, volledig open world zouden worden. Dat blijkt ook uit de nieuwe trailer, waarin we trainers en Pokémon vrij rond zien lopen. Het doet denken aan Pokémon Legends: Arceus.
De trailer toont oude bekende Pokémon, maar zeker ook de nodige nieuwe. Verder worden de professoren van de nieuwe regio onthuld en zien we de nodige personages en omgevingen. De hele trailer is hieronder te zien.

Pokémon trailer toont ook Legendaries

De nieuwe gameplay uit de trailer voor menig liefhebber genoeg zijn om weer met veel plezier uit te kijken naar de nieuwe games. Maar er is ook nog een belangrijke onthulling. Aan het einde van de trailer zien we namelijk twee majestueuze Pokémon, die toevallig rood en paars zijn. Dat hun afbeeldingen bovendien op de hoes van de game staan bevestigt alleen maar verder dat het om de legendarische Pokémon van de nieuwe games gaat.
Zoals eerder beloofd verschijnen de nieuwe games dit jaar nog. Vanaf 18 november 2022 kunnen we aan de slag met Pokémon Scarlet en Pokémon Violet. In de tussentijd zullen we ongetwijfeld nog meer gaan horen over deze games.