‘PlayStation horror-game op weg naar PC’

News
donderdag, 25 januari 2024 om 9:00
until dawnf1705572896
De afgelopen jaren heeft Sony gestaag steeds meer PlayStation-exclusives naar PC gebracht. Daar lijkt voorlopig geen einde aan te komen. Er gaan namelijk geruchten dat ook de horror-game Until Dawn een nieuwe versie krijgt, die ook naar PC komt.
Nu Xbox een showcase heeft gehad, is het wachten tot Nintendo en Sony iets van zich laten horen in het nog jonge jaar. Laatstgenoemde komt binnenkort mogelijk met een State of Play en er beginnen wat geruchten rond te gaan over wat er in getoond wordt. De zeer betrouwbare billbil-kun spreekt nu van een nieuwe versie van Until Dawn.
Deze horror-game was in 2015 een hit op PS4 en volgens billbil-kun kunnen we hem binnenkort ook verwachten op PS5 en is er ook een PC-versie in de maak. Of het een remaster is, of een ingrijpendere remake weet de leaker niet. Billbil-kun schat dat de game in de komende twee weken wordt aangekondigd, mogelijk tegelijkertijd met de de officiële titel van Death Stranding 2 (die billbil-kun eerder deze week lekte).

Wanneer komt Until Dawn naar PS5 en PC?

Het is onduidelijk wanneer deze nieuwe versie van Until Dawn uit moet komen. Hij zou al minstens een jaar in ontwikkeling zijn. Dat maakt het goed mogelijk dat hij inderdaad snel onthuld wordt en vervolgens binnen een paar maanden op minstens één platform is verschenen.
Sony lijkt momenteel veel interesse te hebben in Until Dawn. Onlangs waren er namelijk ook berichten dat de game verfilmd wordt. Het verfilmen van bekende en minder bekende games is sinds een paar jaar ook een grote bezigheid van Sony. Naast Uncharted en The Last of Us komen ook titels als Horizon, God of War en Gravity Rush naar het grote of kleine scherm.

Populair Nieuws

Laatste Reacties