Sony toont eerste beelden nieuwe game film

News
dinsdag, 09 januari 2024 om 13:00
134439 gravity rush remastered playstation 4 screenshot 03f1644490181
Er zijn de laatste jaren aardig wat succesvolle game films verschenen. Ook Sony haalt de nodige game franchises van stal voor een film. Na projecten als Uncharted en The Last of Us, heeft het bedrijf nu beelden getoond van een nieuwe film, gebaseerd op Gravity Rush.
De Uncharted-film heeft er vrij lang over gedaan om daadwerkelijk uit te komen, maar de deur voor films gebaseerd op PlayStation-games staat sinds hij eindelijk uit is wagenwijd open. We hebben natuurlijk The Last of Us en Gran Turismo al kunnen zien, terwijl er ook series in ontwikkeling zijn rondom Horizon en God of War. Tijdens CES 2024 zijn er bovendien wat beelden getoond van een film gebaseerd op een minder bekende PlayStation-game.
Het gaat om de game Gravity Rush, die in 2012 verscheen voor de PS Vita en later werd geremastered voor PS4. In deze open-world game kan hoofdpersoon Kat de zwaartekracht manipuleren om de bewoners van de stad Hekseville te helpen. De game werd goed ontvangen, maar is geen bijzonder grote hit geworden.
Desondanks wordt er een film van de game gemaakt en hoewel er nog geen volledige trailer is, zijn er nu beelden. In een video over visuele effecten van Sony is een flits van de film te zien. Hierin duikt Kat van een gebouw af, in de richting van een groot monster.

Wie maakt de Gravity Rush film?

Sony heeft wat minder bekende namen voor de film gestrikt. Hij wordt geregisseerd door Anna Mastro, die veel heeft geregisseerd voor tv, maar vooral bekend is van muziekvideo’s. Schrijver Emily Jerome is een nieuwkomer die naast Gravity Rush alleen het nog niet uitgebrachte Panopticon heeft geschreven.

Populair Nieuws

Laatste Reacties