Wordt dit de officiële titel van Death Stranding 2?

News
woensdag, 24 januari 2024 om 9:00
death stranding 2f1671724618
De studio van Hideo Kojima werkt momenteel hard aan verschillende games, waaronder Death Stranding 2. Nu lijkt de volledige, officiële titel van de game gelekt.
De eerste Death Stranding was lange tijd in mysteriën gehuld, maar nu lijkt er al iets meer informatie te worden gedeeld over de sequel. De bekende dataminer billbil-kun claimt namelijk de officiële titel te weten van Death Stranding 2. Via Dealabs laat hij weten dat de naam waarschijnlijk Death Stranding 2 - On The Beach zal zijn.
Vaak wordt informatie die billbil-kun deelt niet veel later officieel bekendgemaakt. De leaker zegt dan ook dat we niet lang op een officiële bekendmaking hoeven te wachten van de volledige titel van Death Stranding 2. Wanneer precies kan hij niet duidelijk maken, maar het zal binnen de komende vijftien dagen zijn.

Aankondiging tijdens State of Play?

Het zou goed mogelijk kunnen zijn dat de aankondiging komt op een nog niet bevestigde State of Play. De tijdsindicatie komt namelijk overeen met geruchten dat er een nieuwe showcase van PlayStation komt. Volgens de geruchten vindt de State of Play in de komende weken plaats, met een schatting voor februari.
Aangezien Death Stranding 2 een PlayStation 5-exclusive is, is het bovendien een logische plek om de volledige titel te onthullen. Mogelijk gaat dat ook gepaard met nieuwe informatie, een releasedatum of een trailer.

Populair Nieuws