'Pedro Pascal heeft het te druk voor The Last of Us'

News
dinsdag, 28 november 2023 om 12:00
the last of us bella ramsey pedro pascalf1673953542
Nu de grote stakingen in Hollywood voorbij zijn, kan The Last of Us eindelijk in productie. Binnenkort zouden de camera’s dan ook gaan draaien. Maar dat is uitgesteld, omdat Pedro Pascal het te druk heeft.
Pedro Pascal is de laatste jaren een erg gewild acteur geworden. Hij is te zien en vooral te horen in The Mandalorian en maakte begin dit jaar furore als Joel Miller in The Last of Us. Die rol gaat hij weer spelen in een nieuw seizoen van de serie, maar zijn drukke schema zorgt nu voor wat uitstel.
De opnames voor seizoen 2 van The Last of Us stonden namelijk gepland voor 7 januari, maar dat wordt met meer dan een maand uitgesteld, meldt MaxBlizz. De opnames moeten worden uitgesteld omdat Pascal in januari nodig is op de set van Gladiator 2. Bovendien krijgt hij naar verluidt de hoofdrol in de nieuwe Fantastic Four-film.
Het is niet de eerste keer dat een productie om het schema van Pascal heen moet werken. Om überhaupt in The Last of Us the mogen spelen, was er bijvoorbeeld eerst goed overleg nodig met de makers van The Mandalorian. Gelukkig draagt Pascals personage in die serie eigenlijk altijd een helm en kon het fysieke acteerwerk door stuntmensen gedaan worden. Die luxe heeft The Last of Us niet.

Wanneer is de release van The Last of Us seizoen 2?

Het filmen van The Last of Us seizoen 2 zou nu beginnen op 20 februari en moet in september 2024 afgerond zijn. Een release in 2025, zoals gepland stond, moet dan haalbaar zijn, mits er geen andere vertraging is. Een precieze datum voor de release is nog niet bekend.