'The Mandalorian schittert in nieuwe Fantastic Four-film'

News
vrijdag, 17 november 2023 om 12:00
the mandalorian seizoen 2 trailer 2f1623829037
Rond de aankomende Fantastic Four film zijn er veel geruchten wie er in de daadwerkelijke cast terechtkomt. Fans wachten al weken in de hoop af wie in Fantastic Four mag spelen. Nu lijkt het erop dat Pedro Pascal uit The Mandalorian één van de hoofdrollen gaat vertolken.
Twee van de vier leden van de Fantastic Four worden nu concreet genoemd als daadwerkelijke kanshebbers voor de vier superhelden. Zo zou The Mandalorian-acteur Pedro Pascal de rol van Reed Richards moeten spelen. Actrice Vanessa Kirby, bekend van onder andere The Crown, zou de rol van Sue Storm (ook bekend als The Invisible Woman) op zich moeten nemen.

Bad guy Galactus moet zijn opwachting maken

De villain van deze film zou gespeeld moeten worden door Javier Bardem, bekend van onder andere No Country For Old Men. Hij zou in de huid kruipen van Galactus. Dit is de eerste keer dat deze gevreesde bad guy zijn streken zal laten zien op het witte doek en de verwachting is, doordat deze slechterik een best prominente rol heeft in de comics, dat dit niet zijn enige opwachting in een MCU-film zal zijn.
Onduidelijk is hoe dit gecombineerd zal worden met slechteriken Kang en het potentiële debuut van Dr. Doom. Het hebben van zoveel grote slechteriken tegelijk brengt veel onduidelijkheid met zich mee voor de toekomst van het MCU. De problemen van Kang-acteur Jonathan Majors met justitie, helpen niet mee aan de situatie.
Fantastic Four eerdere films bevatten twee live action films tussen 2005 en 2007 en een andere film met een hernieuwde cast uit 2015. Deze films werden enigszins negatief en lauwtjes ontvangen. De hoop is nu gevestigd dat deze nieuwe film eindelijk het viertal op een goede manier kan vertolken.