Dit zijn de nieuwe levels in The Last of Us Part 2 Remastered

News
vrijdag, 24 november 2023 om 12:00
the last of us part ii remasteredf1700468738
The Last of Us Part 2 volgt in de voetsporen van de eerste game met een remaster. The Last of Us Part 2 Remastered verschijnt in januari al en biedt naast visuele verbeteringen ook nieuwe content. De namen van drie nieuwe levels zijn nu onthuld.
Er waren al een tijdje geruchten en sinds kort is eindelijk onthuld dat The Last of Us Part 2 Remastered bestaat. Spelers hoeven niet lang op de release te wachten, want de game ligt op 19 januari 2024 al in de winkel. Sony houdt dan ook niet lang geheim wat er zoal nieuw is in deze versie van de game.
Zo zijn nu de namen van drie “Lost Levels” onthuld. Spelers kunnen The Last of Us Part 2 Remastered vroege versies spelen van levels met de namen Sewers, Jackson Party en Boar Hunt. Deze drie levels waren gepland voor de originele game, maar werden eruit geknipt. De omschrijving in de PlayStation Store doet vermoeden dat de levels nog altijd niet zijn opgenomen in de loop van de game, maar apart gespeeld kunnen worden.
Hoe de levels er precies uitzien zal moeten blijken, maar uit de titels is natuurlijk wel het één en ander op te maken. Jackson Party zal zich vroeg in de game afspelen, en als je in Boar Hunt geen jacht maakt op een zwijn, is het een erg gekke naam. De riolen die je betreedt in Sewers lijken een geschikte plek voor bloedstollende confrontaties met Infected.

Wat voor nieuwe content is er nog meer in The Last of Us Part 2 Remastered?

De nieuwe content in The Last of Us Part 2 Remastered beperkt zich niet tot deze drie lost levels. Zo is er een nieuwe roguelike-modus, waarin je ook kunt spelen als personages die eerder niet speelbaar waren. Ook is er een nieuwe speedrun modus en kun je vrij op de gitaar spelen.