Peaky Blinders seizoen 6 heeft releasedatum voor Netflix

News
donderdag, 10 maart 2022 om 14:30
peaky blindersf1642077471
Onlangs begon het laatste seizoen van Peaky Blinders op de BBC. Maar voor veel kijkers is Netflix de plek om de serie te volgen. Nu is de Netflix-releasedatum van seizoen 6 ook bekend.
Sommige fans zullen misschien al sinds februari wekelijks nieuwe afleveringen van Peaky Blinders kijken. Maar buiten het Verenigd Koninkrijk wordt het verhaal van de familie Shelby toch vaak als Netflix-serie gezien. Helaas duurt het nog even voor de serie op Netflix te zien is.
Vanaf 10 juni is seizoen 6 van Peaky Blinders op Netflix te streamen. Met die releasedatum is de wachttijd niet onoverkomelijk groot, maar toch is de serie op tv dan al lang en breed afgelopen. Fans zullen dus goed op moeten passen om een paar maanden lang spoilers te vermijden totdat de Netflix-releasedatum is aangebroken.
Het mag gezegd worden dat ook het laatste seizoen van Peaky Blinder weer een enorm succes is. De eerste aflevering werd op de BBC gekeken door zo’n 3,8 miljoen kijkers. Dat is de sterkste score van een seizoensopener tot nu toe. Ook staat deze aflevering nu gelijk met de finale van seizoen 5 als best bekeken aflevering van de hele serie.

Peaky Blinders gaat na seizoen 6 nog door

Hoewel het zesde seizoen het laatste is voor Peaky Blinders, hoeven we nog niet definitief afscheid te nemen van de Shelby’s. Het is al bekend dat er een film gemaakt zal worden en deze kan leiden tot spin-offs. Er komt ook een Peaky Blinders VR-game die een origineel verhaal vertelt.