Peaky Blinders seizoen 6 heeft releasedatum

News
dinsdag, 15 februari 2022 om 16:00
peaky blindersf1642077471
Het is zover, we weten wanneer Peaky Blinders Seizoen 6 begint. De datum ligt bovendien niet al te ver in de toekomst. Het laatste seizoen van Peaky Blinders gaat op 27 februari van start.
Na wat uitstel gaat het laatste seizoen van Peaky Blinders binnenkort dan eindelijk in première. Vanaf 27 februari is seizoen 6 van de serie wekelijks te zien op BBC One. Deze zender komt ook voor in de zenderpakketten van veel Nederlandse providers, dus als je wil kun je op zondagen om 22.00 uur de serie volgen.
Buiten het verenigd Koninkrijk wordt Peaky Blinders uitgezonden door Netflix. Er is nog geen releasedatum bekend waarop we seizoen 6 kunnen streamen. Doorgaans gebeurt dat pas wanneer het seizoen op de BBC is afgelopen. Het seizoen heeft zes afleveringen, dus het lijkt waarschijnlijk dat het op zijn vroegst begin april op Netflix staat.

Niet helemaal het einde van Peaky Blinders

Hoewel het zesde seizoen van Peaky Blinders het laatste is, hoeven we nog niet voorgoed afscheid te nemen van de Shelby’s. Er komt namelijk ook nog een Peaky Blinders-film aan. De opnames daarvoor beginnen als het goed is in 2023.
Het team achter de serie heeft er vertrouwen in dat fans blij zullen zijn met seizoen 6. Het lijkt in ieder geval goed te zitten met de sfeer, want de duistere toon van de serie gaat gewoon door. Hoofdrolspeler Cillian Murphy beschrijft het laatste seizoen als ‘gothic’.

Populair Nieuws