Super Mario games voor de Switch met veel korting te scoren tijdens Mario Day!

News
donderdag, 10 maart 2022 om 14:00
super mario party switchf1619597502
Het is 10 maart en dat betekent dat het officieel Mario Day is. Voor de verjaardag van de Italiaanse loodgieter pakt bol.com uit met een mooie sale, waarbij je veel Super Mario games voor de Nintendo Switch met korting kan scoren!
Elk jaar wordt op 10 maart Mario Day gevierd. Niet omdat de eerste Super Mario game op die datum is uitgekomen, maar omdat maart en 10 samengevoegd tot mar10 veel lijkt op Mario. Tijdens deze speciale dag is het niet alleen het perfecte moment om je mooiste Mario-kostuum aan te trekken, maar ook om te profiteren van een aantal mooie deals.

Veel korting op Mario games

Bij bol.com kan je namelijk alleen vandaag veel Super Mario games voor de Nintendo Switch scoren met korting, evenals andere titels in het universum van ieders favoriete loodgieter. Wij hebben alvast de deals voor je op een rijtje gezet, maar je moet er wel snel bij zijn, want om middernacht zullen als deals als sneeuw voor de zon verdwijnen!
Je kan niet alleen Mario games met korting krijgen bij bol.com tijdens Mario Day, ook alle LEGO van de wereldberoemde gameifguur kan je met korting halen. Check hier alle aanbiedingen op bol.com die onder de actie vallen! Naast bol.com pakt ook Game Mania uit met korting op Mario Games.

Meer Mario producten

Tevens zijn deze producten wellicht ook het overwegen waard:
Gefeliciteerd Mario!

Populair Nieuws