Opnames voor de Peaky Blinders film beginnen in 2023

News
vrijdag, 08 oktober 2021 om 12:30
De opnames voor de Peaky Blinders film gaan beginnen in 2023. Dit maakt Steven Knight, de bedenker van Peaky Blinders bekend. De film zal het vervolg zijn op Peaky Blinders seizoen 6. Dat seizoen is al gefilmd en komt ergens in de aankomende maanden uit.
Steven Knight, de bedenker van Peaky Blinders, zou aan Variety hebben verteld dat de opnames voor de Peaky Blinders film gaan beginnen in 2023. De film moet het verhaal van de serie gaan eindigen.

Komen er ook Peaky Blinders spin-offs?

Knight sluit niet uit dat er geen spin-off gaat komen van de show, hoewel Knight het liever geen spin-offs wil noemen. Er kunnen nog meer films en series aan komen in het universum van Peaky Blinders, maar deze zullen niet zo worden als Peaky Blinders zoals we dat kennen.
Er kwam ook nog wat extra bijzonder nieuws naar buiten. Als er daadwerkelijk Peaky Blinders spin-offs komen, dan zal Knight er niets mee te maken hebben. Hij wil met andere dingen aan de slag gaan en geeft het stokje liever door aan iemand anders die aan de slag kan met het voortzetten van het Peaky Blinders universum. Het is dus de vraag hoeveel deze Peaky Blinders spin-offs echt wat te maken gaan hebben met de originele serie.
Peaky Blinders seizoen 6 zou eigenlijk al eerder uit moeten komen, maar is door verschillende redenen vertraagd. Er zou eerst ook nog sprake zijn van een seizoen 7. Door de vertraging die seizoen 6 heeft opgelopen is besloten om in plaats van seizoen 7 te maken de show te eindigen met een film.

Populair Nieuws