Oude Spider-Man keert toch niet snel terug

News
dinsdag, 02 april 2024 om 14:00
2022 04 08 tobey maguire spider man no way homef1649404200
Door de jaren heen is er, ondanks de matige ontvangst van Spider-Man 3, toch weer wat interesse gekomen in een Spider-Man 4 met Tobey Maguire. Geruchten dat die film er ook komt zijn flink toegenomen in de nasleep van Spider-Man: No Way Home. Maar het lijkt er toch op dat de film er niet komt.
Sony had ooit plannen om de Spider-Man reeks met Tobey Maguire door te laten gaan na het derde deel. Maar onenigheid tussen Sony en regisseur Sam Raimi gooide roet in het eten. Hoewel er de laatste jaren weer veel over een dergelijke film gesproken wordt, heeft Sam Raimi teleurstellend nieuws.
De regisseur heeft namelijk niets gehoord over Spider-Man 4. Raimi heeft de geruchten wel gelezen, maar vertelt CBR dat hij nog niet aan een Spider-Man 4 werkt. Hij ziet ook niet veel reden voor Sony om hem en Tobey Maguire om een nieuwe film te vragen, aangezien de films met Tom Holland heel succesvol zijn.

Acteurs komen graag terug voor Spider-Man 4 met Tobey Maguire

Mocht Sony wel besluiten dat Tobey Maguire terug moet keren als Spider-Man, dan zou het waarschijnlijk niet heel moeilijk zijn om oude castleden terug te vragen. Maguire zelf heeft al aangegeven dat hij Spider-Man nooit af zou slaan. Ook J.K. Simmons zou graag terugkeren als J. Jonah Jameson.
Sam Raimi heeft ook al eerder aangegeven dat hij de film best zou willen maken. Maar hij zegt er nog geen gesprekken over te hebben gehad met Tobey Maguire. Ook denkt hij niet dat Sony of Marvel in gesprek is met Maguire: zijn banden met Marvel zijn goed genoeg dat hij zou verwachten daar iets van te horen, maar hij weet van niets.