Dying light 2 releasedatum en gameplay getoond

News
vrijdag, 28 mei 2021 om 12:00
dying light 2 gameplayf1642667513
Eindelijk hebben we een Dying Light 2 releasedatum gekregen. Ontwikkelaar Techland liet gisteren weten dat de zombiegame op 7 december moet uitkomen en als we de nieuwe gameplay mogen geloven wordt het een groot feest voor zombieliefhebbers.
We zitten al een tijdje met smart te wachten op al het nieuws omtrent Dying Light 2, zeker omdat de laatste maanden veel geruchten gingen dat de game last zou hebben van productieproblemen achter de schermen. Deze week kregen we al de aankondiging dat we nieuwe gameplay van de langverwachte game gingen zien, maar daarbij kregen we ook nog de Dying Light 2 releasedatum als extra cadeau onder onze neus geschoven.
De zombiegame zal nog dit jaar, op 7 december, verschijnen en als we de nieuwe gameplay mogen geloven, wordt het een waar spektakel voor iedereen die op zoek is naar meer zombiecontent. Op de Dying Light 2 releasedatum zal je ook gelijk de game in kunnen duiken met drie vrienden om de game volledig in co-op te ervaren, net zoals het eerste deel. Tijdens de stream van ontwikkelaar Techland werden nog veel meer bijzondere features van Dying Light 2 bekendgemaakt.

Dying Light 2 releasedatum en gameplay

Niet veel mensen hadden verwacht dat de Dying Light 2 releasedatum nog binnen dit jaar zou vallen, maar ontwikkelaar Techland zet toch de datum op 7 december. De gameplay laat in ieder geval zien dat de Poolse ontwikkelaar achter de schermen keihard gewerkt heeft. Met een nieuw factie-systeem, een verdubbeling van parkour-animaties en de belofte voor belangrijke beslissingen zijn fans enthousiaster dan ooit. Nu maar hopen dat Techland de verwachtingen ook daadwerkelijk waar weet te maken.