The Vampire Diaries verdwijnt van Netflix: Al snel op Amazon Prime te zien

News
donderdag, 27 mei 2021 om 15:00
tv kijkenf1629275165
Voor veel The Vampire Diaries fans is 31 mei een zwarte dag. Zo verdwijnt de populaire fantasieserie die dag van Netflix. Toch hoef je niet getreurd te zijn dat je het niet meer op deze streamingdienst kan kijken, zo biedt Amazon Prime Video alle seizoenen van deze serie al heel snel aan.
The Vampire Diaries is een acht seizoenen-lange fantasieserie die helemaal in het teken staat van vampiers en gebaseerd is op de gelijknamige boekenreeks. De serie vindt plaats in Mystic Falls en volgt het leven van Elena Gilbert, die haar beide ouders in een auto-ongeluk verliest en wordt verliefd op een eeuwenoude vampier genaamd Stefan Salvatore. Snel wordt deze ietwat aparte relatie verstoord wanneer de broer van Stefan genaamd Damon terugkeert in Mystic Falls en de gevaarlijkste dingen van plan is, waar hij tegelijkertijd ook verliefd wordt op Elena. Hierdoor barst er een strijd los tussen de twee broers.
De cast van de populaire tienerserie die binnenkort van Netflix verdwijnt, bestaat onder andere uit Nina Dobrev, Paul Wesley, Ian Somerhalder en Steven R. McQueen. De makers van de serie zijn Julie Plec en Kevin Williamson.

Vampire Diaries van Netflix naar Amazon Prime

Alle acht seizoenen van Vampire Diaries zijn nog maar tot en met 31 mei te zien op Netflix. Toch hoef je niet eens 24 uur te wachten en alle seizoenen van de serie worden al aangeboden op Amazon Prime. Vampire Diaries is vanaf 1 juni te bekijken op deze streamingdienst.
Ben jij blij dat de Vampire Diaries op Amazon Prime komt te staan? Laat het weten in de reacties!