Opnames Bridgerton seizoen 2 weer van start na coronabesmetting

News
donderdag, 05 augustus 2021 om 10:30
rsz bridgerton 101 unit 03266rf1615972678
Goed nieuws voor liefhebbers van Bridgerton. De opnames voor seizoen 2 van de populaire Netflix-serie zijn namelijk weer van start gegaan, nadat de productie stil kwam te liggen door corona.
Het zit de productie van Bridgerton niet mee. De makers willen namelijk dolgraag seizoen 2 van de serie schieten, maar het coronavirus blijft de productie in de weg zitten. De opnames gingen aan het begin van de lente van start, maar kwamen vervolgens meerdere keren stil te liggen door coronabesmettingen.
Gelukkig lijkt iedereen op de set weer beter te zijn en kunnen de opnames voor Bridgerton seizoen 2 weer van start. Dat goede nieuws meldt showrunner Chris Van Dusen aan Variety.

Bridgerton zeer populair op Netflix

Niet alleen de productie van de show wil zo snel mogelijk het tweede seizoen afronden, ook de fans kijken uit naar het nieuwe seizoen. Toen Bridgerton begin dit jaar op Netflix verscheen duurde het niet lang voordat de serie recordcijfers brak en de meest bekeken serie op de streamingdienst werd.
Na afloop van het eerste seizoen heeft Netflix dan ook meteen groen licht gegeven voor het tweede seizoen. Dat houdt het bovendien niet bij op, want een paar maanden later heeft de streamingdienst ook meteen seizoen 3 én 4 bevestigd. De show gaat alleen wel verder zonder Regé-Jean Page, die niet blij was met de plannen voor zijn karakter Simon Basset.

Populair Nieuws