Update - Coolblue PS5 loting sluit over 24 uur, schrijf je snel in!

News
donderdag, 05 augustus 2021 om 10:00
ps5 controllerf1592919068
De PS5 is heel erg gewild, maar de voorraad van de next-gen console blijft dramatisch laag. Gelukkig kan je nu weer kans maken op een exemplaar, want Coolblue is weer een PS5 loting gestart. Schrijf je nu snel in voor de deadline!

Update - Nog maar 24 uur te gaan

Wil je een PlayStation 5 in huis halen, maar heb je je nog niet ingeschreven voor de PS5 loting op Coolblue? Dan raden we je aan om dat snel te doen. Over 24 uur sluit de inschrijving namelijk en zullen de winnaars willekeurig worden gekozen. Check hieronder hoe je aan de loting deel kan nemen!

Origineel bericht

Dankzij het coronavirus hebben we te maken met een wereldwijde semiconductor-chip crisis, waardoor veel nieuwe apparaten in gelimiteerde oplage kunnen worden gemaakt. Dat is goed te merken met de PlayStation 5 en Xbox Series X, die maar slechts in mondjesmaat op de markt verschijnen.
Een ander groot probleem als het aankomt op de PS5 zijn scalpers. Dat zijn mensen die door middel van bots meteen nieuwe exemplaren van de PlayStation 5 opkopen zodra er eentje op de vrije markt verschijnt, om ze vervolgens met een flinke meerprijs op Marktplaats of Ebay te zetten. Om scalpers tegen te gaan organiseert Coolblue nu een PS5 loting.

Wat moet je doen voor de PS5 loting?

Om je naam in de grabbelton te stoppen, moet je je inschrijven op de app van Coolblue. Zorg daarbij dat je de meest recente versie van de applicatie hebt geïnstalleerd. Zoek in de app vervolgens naar PlayStation 5 en druk daarna op de grote, groene ‘Schrijf mij in’-knop op de productpagina.
Je kan je inschrijven voor de PS5 loting op Coolblue vóór vrijdag 6 augustus om 10:00. Op dat moment zal de inschrijving sluiten en zullen er willekeurig winnaars worden gekozen uit de deelnemers. De winnaars zullen via de e-mail bericht krijgen dat ze een PlayStation 5 kunnen bestellen en op welke manier.
Coolblue heeft al vaker lotingen georganiseerd voor de next-gen console van Sony. Deze keer gaat het alleen om de PlayStation 5 Disc Edition, inclusief accessoires. Je kan geen All-Digital Edition kopen of een exemplaar zonder accessoires.
Dit bericht is op 5 augustus 2021 bijgewerkt.