Officieel: Mysterieuze Battlefield 2042 modus brengt fan-favoriete maps terug

News
vrijdag, 09 juli 2021 om 16:30
battlefield 2042 battlefield 6 4f1649153012
Naast de gebruikelijke multiplayer modi krijgt Battlefield 2042 ook nog een mysterieuze nieuwe modus. EA heeft nu bevestigd dat fan-favoriete maps in deze modus gespeeld kunnen worden.
Vlak voor E3 2021 werd Battlefield 2042 uit de doeken gedaan door EA, maar er is nog zeker niet alles door de uitgever onthuld over de game. Op 22 juli moet er meer duidelijkheid komen, want wordt EA Play Live gehouden, waarbij Battlefield 2042 vol in de spotlight zal staan.
Eén van de dingen waar nog weinig over bekend is, is de mysterieuze modus waar Ripple Effect aan werkt - tot voor kort bekend als DICE LA. De modus moet een ‘liefdesbrief aan de fans’ zijn en volgens geruchten kunnen spelers de favoriete maps in Battlefield games gaan spelen in de modus. De General Manager van Ripple Effect, Christian Grass, heeft dat nu bevestigd tijdens de EA Play Live Spotlight panel.

Meer dan alleen maps

De bevestiging dat de nieuwe modus zal draaien om het spelen op bekende en geliefde maps leent ook credibility aan andere geruchten. Volgens hetzelfde lek zal het namelijk niet aan gaan om de maps zelf, maar ook de titels waar de maps origineel uit komen. Zo zouden spelers aan de slag kunnen met wapens en voertuigen uit oudere games, maar dan met de engine en grafische kracht van Battlefield 2042.
Of dat gerucht ook klopt en voor meer informatie over de aankomende shooter van DICE, dat zullen we gaan ontdekken tijdens EA Play Live op 22 juli. Nog eventjes geduld dus.

Populair Nieuws