Update - Reageer en Win: 2x Scarlet Nexus op Xbox Series X

Article
vrijdag, 09 juli 2021 om 17:00
scarlet nexusf1624443821
Na een weekje afwezigheid hebben we weer een mooie prijs om te winnen. In de Reageer en Win geven we deze week namelijk twee exemplaren van Scarlet Nexus weg voor de Xbox Series X!

Reageer en Win – Scarlet Nexus voor next-gen

Update: Helaas is het niet mogelijk om een PS5-versie van Scarlet Nexus te regelen. Daarom geven we twee exemplaren van de Xbox Series X-versie van de game weg.
Twee weken geleden is Bandai Namco gekomen met de gloednieuwe titel Scarlet Nexus. In deze actievolle game kan je met één van twee protagonisten aan de slag om de mensheid te beschermen tegen monsters uit de ruimte: The Others. Dat doe je niet met standaard aanvallen, maar met breinkrachten genaamd en dodelijke wapens. En naast alle stijlvolle actie heeft Scarlet Nexus ook nog eens een uitgebreid verhaal om te vertellen, waardoor de game in onze review een heel mooie 9,1 scoorde.
Wil je zelf ook aan de slag met Scarlet Nexus, dan hebben we goed nieuws voor je. Wij mogen namelijk twee exemplaren van de game weggeven voor de Xbox Series X. Vergeet dus niet om aan te geven op welk exemplaar je kans wil maken!
Om kans te maken op deze mooie prijs moet je voldoen aan de standaard regels. Dat betekent aankomende week minimaal drie keer reageren op verschillende artikelen en in de reacties hieronder. Maar je mag natuurlijk ook meer comments plaatsen!
Het loont daarnaast ook om het Twitch-kanaal van XGN te volgen en erop te abonneren. Vaak kan je namelijk als abonnee kans maken op een extra exemplaar in de Reageer en Win.

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter, Instagram en TikTok!
Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).