Update - Battlefield 2042 officieel onthuld met Reveal Trailer en releasedatum!

  Vandaag is het dan eindelijk zo ver! EA komt met de officiële onthulling van Battlefield 2042, ook wel Battlefield 6 genoemd. Al voordat het feest woensdagmiddag los zal barsten, zijn de officiële artwork en screenshots gelekt.

  Update - Battlefield 2042 officieel onthuld

  Na de onthulling eerder vandaag die EA per ongeluk heeft gedaan, is de uitgever nu gekomen met een Reveal Trailer om Battlefield 2042 officieel uit de doeken te doen - nadat fans eerst een uur lang naar een countdown timer konden staren. De eerste gameplay reveal zal op 13 juni zijn, tijdens E3 2021. Daarnaast is ook de releasedatum bekendgemaakt, op 22 oktober kunnen we met de shooter aan de slag!

  Bekijk hieronder de officiële Reveal Trailer van Battlefield 2042:

  Origineel bericht:

  De eerste officiële screenshots en artwork van Battlefield 6 zijn gelekt via EA Origin. Waar we dachten dat de game de titel Battlefield 6 zou gaan krijgen, lijkt het er nu op dat het Battlefield 2042 is geworden. De screenshots werden te vroeg op EA Origin geplaatst, waarna ze terecht kwamen op Reddit.

  Zoals het jaartal uit de titel al doet verraden, speelt de gloednieuwe Battlefield 2042 in het jaar 2042 af. Dat is honderd fictieve jaren na de allereerste Battlefield-game uit de reeks. Battlefield 2042 zou zich afspelen rond ‘de volgende wereldoorlog’. Hierin spelen Rusland en Amerika een belangrijke rol.

  Spelers zouden in Battlefield 2042 een elite groepering, die is ingehuurd door verschillende landen, in handen nemen. Battlefield 2042 zou zeven grote maps bevatten, waar een maximaal van 128 spelers in kunnen strijden.

  Releasedatum Battlefield 2042

  Volgens de gelekte informatie verschijnt Battlefield 2042 op 15 oktober van dit jaar. Battlefield 2042 zou eerste nog een open bèta krijgen. Om 17:00 uur Nederlandse tijd gaat de onthulling van de nieuwe Battlefield 2042 van start. Wat we allemaal precies gaan zien tijdens de Battlefield 6 onthulling is nog even een verrassing, maar de kans is groot dat we in ieder geval de titel van de nieuwe game al weten.

  De laatste weken gingen er namelijk veel geruchten over de titel, want eerst leek het erop dat de titel BATTLEFIELD zou zijn en nu is het ineens weer Battlefield 2042. Daarnaast hopen veel fans ook de eerste features en wat gameplay van de nieuwe shooter van DICE te zien.

  De release van Battlefield 6 staat gepland voor het einde van 2021 uit te komen op de PS5, Xbox Series X en PC. Daarnaast moet de game ook nog uitkomen naar de last-gen consoles, zoals de PS4 en Xbox One. Wel gaf Andrew Wilson aan dat de beste ervaring om de game te spelen dus op de PS5, Xbox Series X en PC is.

  Dit artikel is bijgewerkt op 9 juni 2021.

  Battlefield 6

  Verkijgbaar vanaf 2022

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.