Nu ook LEGO voor de kids in de aanbieding

News
maandag, 27 mei 2024 om 11:00
LEGO is geen goedkope hobby, maar gelukkig zijn er vaak deals. Eind vorige week waren er bijvoorbeeld sets voor volwassenen in de aanbieding. Nu komt bol ook met wel 100 deals voor een jonger publiek.
Het gaat steeds meer richting de zomer en dus ook steeds meer richting de vakantie. Dat moet ja natuurlijk wel iets te doen hebben. Je kunt nu flinke korting scoren hoop verschillende LEGO-sets.
Er zijn er namelijk een stuk of 100 in de aanbieding bij bol. Het gaat om sets uit verschillende thema’s, waaronder Ninjago, Harry Potter en Super Mario. Een aantal mooie deals hebben we hieronder voor je op een rij gezet.
Zoals gezegd zijn er nog veel meer LEGO-sets in de aanbieding. Als het bovenstaande niet je ding is, kan een kijkje bij bol dus zeker nog wat opleveren. Verder is er een 10-daagse aan de gang bij bol, dus ook als je niet op zoek bent naar LEGO kun je misschien korting scoren.

Nieuwe LEGO-sets op komst

Er zijn natuurlijk ook altijd nieuwe LEGO-sets op komst. Ook in juni komt er weer het één en ander op de markt. Er komt bijvoorbeeld een set voor kattenliefhebbers en een iconsiche Lord of the Rings-locatie wordt een groots bouwwerk.