LEGO maakt het Insiders een stukje makkelijker

News
donderdag, 23 mei 2024 om 13:00
Voor wie regelmatig LEGO koopt kan het een idee zijn om Insider te worden. Met dat programma kun je namelijk punten sparen voor bijzondere beloningen. LEGO maakt het nu makkelijker om die beloningen ook daadwerkelijk te vinden.
Er zijn veel manieren om de punten die je bij een LEGO-aankoop verdient te besteden. Je kunt zij bijvoorbeeld inwisselen voor korting op je volgende aankoop of bijzondere merchandise. Misschien wel het meets interessant zijn kleine LEGO-sets die je alleen met Insiders-punten kunt bestellen.
Een overzicht van die sets was alleen niet altijd makkelijk te vinden. Ze stonden vaak verspreid tussen andere beloningen vermeld. Daar heeft LEGO nu verandering in gebracht: op de Rewards-pagina van LEGO Insiders is nu een kopje ‘LEGO sets’ toegevoegd, waaronder alle exclusieve sets voor Insiders op een rijtje staan.
Kanttekening daarbij is dat je niet direct kunt zien of je die sets ook daadwerkelijk beschikbaar zijn. Je moet de pagina van een set bezoeken om te zien of je de set daadwerkelijk kunt bestellen. Verder is het ook nog steeds zo dat je een Insiders-set alleen kunt bestellen als je ook een gewone set koopt: ze worden niet los verzonden.

Wat zijn de voordelen van LEGO Insiders?

Zoals we al even beneomden zijn deze exclusieve sets niet het enige voordeel dat je kunt krijgen als LEGO Insider. Er zijn nog veel meer beloningen, waaronder bijvoorbeeld ook tickets voor LEGOLAND of een LEGOLAND Discovery Center. Een LEGOLAND-park vind je alleen in het buitenland, maar een Discovery Center is er ook in Nederland. 
Punten kun je het makkelijkst verdienen door een LEGO-set te bestellen via LEGO.com. Er staat bij elke set vermeld hoeveel punten je krijgt wanneer je die koopt. Maar ook in de fysieke officiële LEGO-stores krijg je punten bij je aankoop. Lid worden van LEGO Insiders is helemaal gratis.