Bol gaat deze week los met nieuwe 10-daagse sale

News
woensdag, 22 mei 2024 om 18:00
bol 10 daagse sale
Bij Bol kan je geregeld profiteren van een mooie aanbieding of uitverkoop. Deze week gaat de webshop nog een stapje verder, want vrijdag begint een nieuwe 10-daagse sale, waarbij je kan profiteren van extreem veel aanbiedingen.
Er zijn periodes in het jaar die bij veel webshops in het teken staan van een mooie sale. Denk bijvoorbeeld aan Black Friday, de feestdagen en meestal is er ook in het voorjaar of tijdens de zomer een flinke uitverkoop te vinden. Maar Bol komt ook op andere momenten van het jaar met lekkere sales.
Eind maart was het bijvoorbeeld nog tijd voor een 7-daagse, waarbij je een hele week lang kon profiteren van allerlei aanbiedingen. Maar straks zijn er nog meer deals te vinden in de webshop en ook nog eens voor een langere periode.
Bol heeft namelijk een nieuwe 10-daagse sale aangekondigd. Aankomende vrijdag gaat het prijzenfestijn van start en zal er korting zijn op zo’n beetje elke productcategorie op de site. Van games, laptops en controllers tot aan koelkasten, babyspullen en stofzuigers. Ongeacht wat je zoekt, het zal vast in de aanbieding zijn tijdens de Bol 10-daagse.

Snel bij een deal zijn

Tijdens de sale zullen er genoeg producten zijn die meerdere dagen of de gehele tien dagen per korting te scoren zijn. Maar daarnaast zijn er ook deals waar je snel bij moet zijn. Elke dag tussen 19:00 en 22:00 zijn er namelijk flitsdeals. Dit zijn vaak erg scherpe aanbiedingen die maar voor drie uur beschikbaar worden gemaakt, dus je moet er snel bij zijn.
Daarnaast zullen de flitsdeals niet allemaal te vinden zijn op de website. Wil je profiteren van de mooie aanbiedingen, dan moet je de Bol app installeren. Tussen maandag en zondag zijn de flitsdeals namelijk alleen beschikbaar in de app. Hier kan je de Android-versie van de app vinden, terwijl hier de iOS-app te downloaden is.

Populair Nieuws