Halo Infinite ontwikkelaar had cheaters al verwacht

News
woensdag, 01 december 2021 om 8:30
halo infinite gameplayf1632817206
John Junyszek, een van de ontwikkelaars van Halo Infinite, heeft gereageerd op het probleem met cheaters waar de game last van heeft. Junyszek zegt dat er door de ontwikkelaars rekening was gehouden met het probleem en dat 343 Industries er wel alles aan doet om de cheaters tegen te gaan.
Junyszek had wel verwacht dat de game veel last zou gaan hebben van cheaters. Dat is volgens hem ook normaal voor zo'n soort game. Het enige wat hij en de rest van het team achter de game kunnen doen tegen de cheaters is het verbeteren van de systemen van de game. Maar Junyszek zegt er wel bij dat je nooit van alle cheaters afkomt.

Spelers kunnen ook cheaters melden

Er is momenteel geen manier om in-game een speler te rapporteren. Dit wordt gezien als een probleem aangezien spelers denken dat cheaters dan zo weg komen met wat ze doen. Junyszek wijst erop dat het zeker wel mogelijk is om cheaters te rapporteren, maar dat je hiervoor naar een speciale website moet.
Het is alleen de vraag of iedereen echt zo'n website gaat gebruiken. Dat is namelijk meer werk dan als je gewoon een knop in de game hebt om spelers te rapporteren. Misschien komt er in de toekomst alsnog een rapporteer knop, maar voor nu is het niet bekend of daar plannen voor zijn.
Xbox spelers hebben al wel een oplossing bedacht waarmee ze van cheaters af zouden zijn. De meeste cheaters spelen op PC, dus roepen Xbox gebruikers 343 Industries op om het mogelijk te maken dat de console spelers crossplay uit kunnen zetten. Momenteel is dat nog niet mogelijk en het is ook niet duidelijk of 343 Industries aan de oproep gehoor gaat geven.

Populair Nieuws

Laatste Reacties