Update - Halo Infinite campagne missies in de toekomst toch herspeelbaar

News
woensdag, 08 december 2021 om 9:30
halo infinite master chieff1616493849
Als je de campagne van Halo Infinite speelt, dan is het niet mogelijk om missies die je hebt afgerond opnieuw te spelen. De missies kan je dus alleen opnieuw spelen als je weer helemaal opnieuw begint. Dit heeft Microsoft duidelijk gemaakt aan Polygon, maar nu heeft 343 Industries iets anders gezegd.

Update - Missies worden toch herspeelbaar

Volgens 343 Industries, de ontwikkelaar van de game, wordt er gekeken of het toch mogelijk is om de missies herspeelbaar te maken. Paul Crocker, de associate creative director bij 343 Industries, vertelde dit aan The Verge.
Het is niet duidelijk wanneer het mogelijk wordt, maar er zou volgens Crocker wel aan gewerkt worden. Dat het langer duurt zou volgens Crocker komen, omdat het lastiger te implementeren is door de open-world in de nieuwe game. Ook al duurt het langer, er wordt gelukkig aan gewerkt dus hopelijk kunnen spelers binnenkort hun favoriete missie zo vaak als ze willen opnieuw spelen.

Origineel bericht

Op 8 december verschijnt de campagne van Halo Infinite. Het is daarom goed om te weten dat je in een save file maar één kans hebt om een missie te spelen. Wanneer de missie voltooid is, is het niet mogelijk om de missie later opnieuw te spelen, behalve dan als je een nieuwe save file begint en de game helemaal opnieuw speelt.

Opvallende beslissing voor Halo Infinite

Dat de missies niet terug te spelen zijn is teleurstellend nieuws voor fans. Mocht je een favoriete missie hebben die je af en toe opnieuw wil doen, dan moet je de hele game dus overnieuw spelen, totdat je op het punt komt van die favoriete missie. Oudere Halo games hadden wel de mogelijkheid om missies opnieuw te spelen, het is dus vreemd dat Microsoft ervoor kiest dit onmogelijk te maken voor de nieuwe game.
Het is ook nadelig voor verzamelaars. In missies zijn soms speciale wapens of andere dingen te verzamelen die je nergens anders kan vinden. Naar veel plaatsen waar missies zich afspelen kan je wel terugkeren, maar de missie zal niet opnieuw te spelen zijn. Gezien de campagne niet volledig open-world is, zijn er ook missies die op een plek zullen afspelen waar je later niet naar terug kan keren. Verzamelaars moeten dus in die missies extra goed opletten dat ze geen enkele collectible missen. Ook voor spelers onder ons die alle achievements willen halen zal het waarschijnlijk een teleurstellende beslissing zijn geweest van Microsoft en 343 Industries.
Dit bericht is op 8 december 2021 bijgewerkt.

Populair Nieuws