343 Industries designer begrijpt frustratie Halo Infinite progressie

News
dinsdag, 30 november 2021 om 9:00
halo infinite gameplayf1632817206
Jerry Hook, Head of Design van Halo Infinite, heeft gereageerd op kritiek op de progressie in de game. Hij zegt dat hij de frustraties van de spelers begrijpt en dat hij met zijn team gaat kijken naar een oplossing. Dit deelde hij op Twitter.
Er is reactie vanuit 343 Industries op de klachten rond Halo Infinite's Battle Pass. Als we de tweet van Hook mogen geloven gaat zijn team eraan werken en zullen spelers binnenkort hopelijk geen problemen meer hebben met hoe de Battle Pass werkt. Er was namelijk erg veel kritiek op de manier waarop de Battle Pass werkte. Sommige spelers roepen ook op tot een boycott van de in-game shop.

Wat is het probleem met multiplayer progressie?

Onlangs heeft 343 Industries als verrassing de Halo Infinite multiplayer vroegtijdig beschikbaar gemaakt. Spelers hebben dus goed kunnen ervaren hoe de game werkt. Spelers zijn alleen minder blij met de progressie in de Battle Pass. Je kunt namelijk items (bijvoorbeeld wapens) krijgen door XP te verzamelen, maar het krijgen van XP gaat volgens velen te moeizaam.
Het duurt lang om XP te krijgen, omdat de XP voor de Battle Pass alleen verkrijgbaar is door heel specifieke missies te doen. Maar veel spelers vinden dat je XP moet kunnen krijgen zonder opdrachten uit te voeren waar je geen zin in hebt. Hier is Jerry Hook het wel mee eens, gezien zijn tweet.
Uit de tweet is weinig te halen, behalve dan dat het oplossen van de problemen rondom de progressie hoog op de prioriteitenlijst staat. Het kan natuurlijk evengoed even duren voordat er aanpassingen worden gemaakt, zeker als er nog aan oplossingen voor andere problemen gewerkt wordt, maar hopelijk komt er snel een oplossing en kunnen spelers sneller beloningen en XP krijgen.

Populair Nieuws