Call of Duty Warzone ontwikkelaar reageert op FPS probleem

News
donderdag, 16 december 2021 om 8:30
call of duty warzonef1583833409
Sinds de introductie van de nieuw map Caldere in Call of Duty Warzone zijn er al een meerdere problemen ontdekt in de game. Console spelers hebben bijvoorbeeld het probleem dat de framerate flink omlaag is gegaan. Een ontwikkelaar van de game heeft gereageerd op een fan die aankaartte geen 120 FPS meer te kunnen halen op Xbox Series X.
Sinds de onthulling van de nieuwe Warzone map is er al een aantal vervelende bugs ontdekt. Eén van deze bugs is dat de FPS op console flink achteruit is gegaan. Het is ook geen probleem dat zich beperkt tot de vorige console-generatie: het zijn juist de PS5 en Xbox Series X die problemen ondervinden.

Er wordt gewerkt aan het FPS probleem

Dankzij een reactie van Ted Timmins, een ontwikkelaar van de game, weten we nu dat het team achter de game op de hoogte is van het probleem. Timmins zegt dat hij zelf op Xbox Series X speelt en het probleem ook hebben opgemerkt. Een oplossing kan helaas nog wel even op zich laten wachten, want het team heeft het volgens Timmins erg druk.
Hopelijk komt er snel een oplossing, want een hoge framerate is cruciaal voor een goed potje Warzone. Gevechten kunnen namelijk nog al snel gaan, dus het is belangrijk dat je ook snel kan reageren. Met een lage of instabiele framerate is dat lastig.
De nieuwe Warzone map heeft volledig te maken met de nieuwe game Call of Duty: Vanguard. Deze nieuwe titel zit ook vol problemen. Zo is er bijvoorbeeld een outfit waardoor spelers onbedoeld onzichtbaar kunnen worden. De teams achter Call of Duty hebben dan ook genoeg te doen.